Тажин Emile Henry, Fusain, 3л (795632)

Тажин Emile Henry, Fusain, 3л (795632)
Тажин Emile Henry, Fusain, 3л (795632)

Тажин Emile Henry, Fusain, 3л (795632)

Бренд: 
Артикул: 
795632
Розмір: 
32 x 32 x 23 см
Матеріал: 

вогнетривка кераміка

Колір: 
вугільний
Країна виробник: 
Франція
Опис: 

Тажин Flame ceramic виготовлений з високоякісної вогнетривкої кераміки та покритий склоподібною глазур'ю. Найголовніше в тажині  це його конусоподібна кришка. Пар, піднімаючись вгору, охолоджується у верхній точці, конденсується на стінках кришки та стікає по ній, потрапляючи одразу в нижню частину сковороди, практично на саме дно. Завдяки цьому страва присмажується знизу і готується на пару зверху. Постійна циркуляція пари робить їжу неймовірно соковитою і ніжною, а ще вона ніколи не підгорить і не пересохне. В тажині Ви легко приготуєте баранину та немолоду  яловичину.  А тушкувати овочі- саме задоволення! 

Унікальна вогнетривка кераміка Flame призначена для використання як на плиті (газовій, електричній, керамічній), так і на відкритому вогні. У ній можна готувати м'ясо, рибу, овочі без втрати вітамінів і корисних речовин. Відмінною особливістю кераміки Flame є її стійкість до термічного шоку (від -20 ° C до +500 ° C), а також висока теплоємність, завдяки чому страви значно довше зберігають своє тепло.
При виробництві кераміки використовуються тільки натуральні матеріали найвищої якості, такі як необроблена глина і мінеральні оксиди, які посилюють колір глазурі. Продукція не містить кадмій, нікель і свинець, що гарантує природне і здорове приготування їжі. 

Тажин Emile Henry практичний та красивий- Ваші гості будуть в захваті від подачі страви! 

10 років гарантії від виробника.