Лопатка кухонна Brabantia Essential (400469)

Лопатка кухонна Brabantia Essential (400469)

Лопатка кухонна Brabantia Essential (400469)

Бренд: 
Артикул: 
400469
Розмір: 
33 x 8 x 3 см
Матеріал: 

нержавіюча сталь, пластик 

Колір: 
білий, чорний
Країна виробник: 
Нідерланди
Опис: 

Лопатка Brabantia Essential- необхідна річ на кухні кожної господині. З нею приготування їжі стане простіше і приємніше. Призначена для перемішування продуктів у процесі смаження або тушкування, а також накладання готової страви на тарілки. Вона допоможе вам преревернути на сковорідці млинці, оладки, стейки, відбивні, рибу або котлети.

Завдяки прорізам з продукту стічуть надлишки масла, соусу або рідини. З її допомогою ви з легкістю зможете розкласти акуратні рівні порції омлету або пирога на тарілки. Лопатка виготовлена з жаростійкого нейлону, витримує температуру до 220 ° C. Пружний нейлон не пошкодить посуд з антипригарним покриттям. Рукоятка виготовлена з міцної нержавіючої сталі. Безшовна технологія, за якою створена лопатка, є запорукою гігієнічності, а гладкі форми забезпечують зручність використання. На ручці є невелика петля, за допомогою якої ви можете підвісити виріб у себе на кухні в зручному місці.

Вишуканий дизайн, бездоганна якість і функціональність лопатки Brabantia не залишать байдужою жодну господиню. Можна мити в посудомийній машіні.

5-річна гарантія Brabantia.