Ballarini

 

Ballarini - світовий експерт антипригарного посуду!

Історія Ballarini розпочалася в 1889 році, коли італійський ремісник Паоло Балларіні почав виробляти кухонне начиння з алюмінію.

Спершу всі предмети виготовляли вручну, але потім , застосувавши машини для обробки бляхи, Паоло механізував працю .

Завдяки допомозі старшого сина Паоло - Анджело на початку ХХ століття компанія отримує друге дихання, тепер у асортименті компанії з'являються сковорідки, кавники та багато іншого. Надалі зусиллями всіх членів сім'ї Балларіні маленьке сімейне виробництво перетворюється у велике промислове підприємство.

У 30-ті роки каталог Ballarini налічує вже більше як 2000 позицій.

Сьогодні компанією керує п'яте покоління сімейства Балларіні. Обсяги виробництва компанії охоплюють всі світові континенти, приблизно 80% посуду, що випускається, йде на експорт.

Сімейний завод Ballarini в м.Рівалло (Італія) випускає 12 мільйонів виробів на рік. Бренд Ballarini очолює сегмент ринку елітного посуду з антипригарним покриттям. В асортименті компанії є різні серії - від бюджетних до професійних. 

Тема безпеки та екології сьогодні, як ніколи, актуальна. Купуючи вироби марки Ballarini,  Ви можете бути абсолютно впевненими в тому, що стаєте власником якісного інноваційного продукту, який відповідає всім сучасним вимогам щодо екологічності та гігієни виробів, які контактують з харчовими продуктами.

Ballarini понад 30 років виробляє кухонний посуд з антипригарним покриттям. Набувши величезного досвіду і маючи власні розробки, лабораторії фірми випустили серію інноваційних виробів із застосуванням безпечних для здоров'я керамічних і гранітних покриттів, які є гордістю Ballarini і відкривають нову еру в лінії посуду з антипригарним покриттям - еру абсолютної безпеки та екологічності.

Чому, вибираючи посуд із антипригарним покриттям, постає питання безпеки?

Починаючи з 80-х років і до сьогодні, багато виробників посуду використовують тефлон як антипригарний компонент. На поверхні сковорідки, каструлі або сотейника тефлон закріплюється за допомогою PFОA - перфтороктанової кислоти, яка є найпотужнішим канцерогеном. Сучасні вимоги безпеки, які застосовуються на виробництві Ballarini, повністю виключають застосування PFОA.

Ось чому, якщо говорити про безпеку антипригарного посуду, доречно згадати про посуд Ballarini.